duminică, 22 mai 2016

SUSȚINE ȘI TU INIȚIATIVA NOASTRĂ DE SCĂDERE A IMPOZITELOR PE LOCUINȚE


Știați că .....în anul 2015, Consiliul Local Tg-Jiu a adoptat  526 de hotărâri locale? Dintre acestea, mai puțin 3% au fost inițiate de către consilierii locali, iar Tg-Jiul are 21 de consilieri locali. De ce i-am plătit pe cei 21 de consilieri locali? Pe pagina de internet a primăriei municipiului Tg-Jiu doar 2 consilieri și-au publicat raportul de activitate pentru anul 2015. Restul? Durerea e că cei mai mulți candidează din nou...
Știați că... alături de consilierii locali și cetățenii au dreptul să promoveze spre dezbatere în Consiliul Local proiecte de hotărâri? Acest lucru poate fi făcut doar prin intermediul inițiativei cetățenești.
Alături de alți patru cetățeni din municipiul Tg-Jiu, Milici Dragoș, Dumitrescu Gigi, Marian Bordușanu și Ion Gheorghe Lipianu am depus un proiect prin intermediul inițiativei cetățenești prin care încercăm să scădem impozitele pe locuințele rezidențiale și anexele gospodărești la limita minimă prevăzută de lege. Pentru a putea înregistra acest proiect pe ordinea de zi a viitorului Consiliu Local avem nevoie  ca peste 4000 de cetățeni din municipiul Tg-Jiu să susțină demersul nostru printr-o simplă semnătură.

Dacă ești de acord cu noi și vrei să te implici în această acțiune civică, descarcă și completează tabelul de mai jos cu semnături de la persoanele care DOMICILIAZĂ in Tg-Jiu.
Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi. Suntem on line pe Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu