joi, 19 mai 2016

Voi apăra cauza ta!



Taxe și impozite scăzute. Locuri de muncă. Programe pentru tineri. Programe sociale. Desigur că nu ne oprim aici. Dorim schimbare, dorim un viitor mai bun pentru oamenii din Târgu Jiu și pentru societatea în care trăim. Timp de 26 de ani am fost mințiți de către clasa politică că odată aleși vor aduce schimbarea mult promisă, doar pentru a fi amăgiți din nou. Nu promitem minuni, ci doar ceea ce este firesc să avem în orașul și județul nostru. Avem acum însă șansa să dovedim că putem face alegerea corectă și porni pe drumul drept. Numai alături de dumneavoastră putem răzbi în data de 5 Iunie 2016. Numai cu votul dumneavoastră este posibilă schimbarea în bine.


Iată astfel aici o dovadă a devotamentului nostru continuu față de cetățenii orașului Târgu Jiu, o petiție cetățenească inițiată de un tânăr din Târgu-Jiu, care cu ajutorul nostru, a strâns 121 de semnături pentru soluționarea problemei traficului din intersecția străzii 9 Mai cu Nicolae Titulescu. Solicitarea a fost astfel depusă și înregistrată pe data de 17.05.2016 la registratura Primăriei Municipiului Tg-Jiu și dorim ca până la sfârșitul campaniei electorale, cetățenii care au semnat petiția să primească un răspuns favorabil pentru soluționarea problemei semnalate.



Rămâneți în continuare alături de noi pentru că mai avem încă multe lucruri pe care le putem face împreună cu dumneavoastră. Puteți găsi acum programul nostru electoral oficial și pe site pentru a afla mai multe despre schimbările în mai bine pe care le dorim orașului și județului nostru.


Voi apăra cauza ta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu